آرد   ۵ تا ۶ پیمانه

روغن    دو سوم پیمانه

زرده تخم‌مرغ   ۲ عدد

شیر    ۱ پیمانه

شکر   دو سوم پیمانه

خمیر مایع    ۱ قاشق سوپخوری

نمک   ۱ قاشق چای خوری

آب ولرم و کنجد به میزان لازم



ابتدا شیر را گرم میکنیم. در حدی که دست نسوزد.

خمیرمایه و یک قاشق مرباخوری از شکر را در آن حل میکنیم و میذاریم کاملا پف کند.

آرد را در ظرف بزرگی ریخته، روغن، شکر، نمک و زرده تخم‌مرغ را اضافه میکنیم.

سپس شیر را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.

کم‌کم آب را اضافه میکنیم و مخلوط را خوب به هم میزنیم تا خمیر نرمی به دست آید.

۵ تا ۶ دقیقه خمیر را خوب ورز دهید.

سینی فر را کمی چرب کنید و خمیر نان را به صورت گلوله یا به صورت دلخواه روی سینی قرار دهید.

(این خمیر پس از ور آمدن بیش از دو برابر میشود، پس فاصله را رعایت کنید )

روی خمیر را بپوشانید و صبر کنید تا ۳ ساعت بماند.

سپس به آرامی روی خمیر زرده تخم‌مرغ بمالید و کنجد بپاشید. دوباره کمی صبر کنید.

(اگر بلافاصله نان را بپزید زرده تخم‌مرغ طلایی نمیشود!)

سینی را در طبقه وسط فر در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا زمانی که نان پخته و طلایی شود.

(حدودا ۱۵ دقیقه)

سپس اجازه دهید نان سرد شود و بعد از سینی جدا کرده، در نایلون قرار دهید تا خشک نشود.



نکات:

۱. بهتره در ظرف‌های فی پخته شود، پیرکس‌های شیشه‌ای نتیجه دلخواهی به دست نمیدهند.

۲. اگر زرده تخم‌مرغ را به آرامی روی نان نمالید، پف نان میخوابد.

۳. من به جای سه ساعت، یک شب تا صبح نان‌ها را گذاشتم، نتیجه خوب بود.



منبع: سرآشپز پاپیون با تغییر


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فتوکده سیاست دان معرفی بهترین پاورپوینت های درسی سعدی Brian اجرای کف پوش اپوکسی خریدوفروش سورس به رنگ چادرم ساک دستي کاغذي، ساک دستي کرافت و گلاسه تبليغاتي دوبیتی های هم شهری